Brutálisan lassú internet sebesség, le lett lassítva a netem, mit tehetek? -Telenor
Ilyen előfizetésem van:
(Vállalati Hipernet Medium)
Kép a letöltési sebességről:
Ma be lett lassítva a netem, és 30kb/sec re lesüllyedt a letöltési sebességem. A weboldalakat rendesen betölti, azzal nincs problémám, de a letöltési sebesség katasztrófa.
Ilyen a mobil-wifi routerem:
A térerővel nincs gond, magasan van egy ablakban.
Mit tudok tenni? Nem tudok most +atadkeretet vásárolni.
szerintem semmit, elhasználtad az adatkereted, ez van
bár őszintén megmondom nem tudom ki képes mobilnettel torrentezni. de kajakra...
Sajnos - vagy inkább szerencsére - az internet nem pótolja a mentális hiányosságokat.
Javaslatom: menj be a legközelebbi Telenor kirendeltségbe, vidd magaddal a mobil wifid a sim kártyával, és mond meg, hogy le kell mondanod az előfizetést, mert túl hülye vagy hogy használd!
#1 vagyok
Javaslom figyeld folyamatosan, mennyi adatforgalmat zabáltál. A szolgáltató is szokott erre felületet biztosítani, de programok is vannak, amivel mérheted. Windowsra ott van pl. a NetWorx.
Miért nem tudsz +adatkeretet vásárolni?
A jelenlegi helyzetben az lenne az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!