Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A magyar facebookot magyarok...

A magyar facebookot magyarok ellenörzik?

Figyelt kérdés

A személyi igazolványomat kéri a facebook mert szerinte nem a valódi nevem használom. Ha az előző név és a jelenleg megegyezne valamint a személyimen és a TAJ kártyámon is megegyezne ez a név akkor köteles lenne elfogadni a facebook?

Korábban kértem a régi nevem visszaállítását és elutasította 1-2 hónapig nem fértem hozzá a felhasználómhoz.

Most felajánlotta az azonosítást és az a kérdés hogy ha a régi nevem és az újonnan választott nevem megegyezne elfogadnák e ha a kért személyazonosítóm feltölteném ami ugyan ezt a nevet tartalmazná. Névváltoztatásom volt és nem realisztikus a nevem viszont a Magyar törvények szerint akár Asdfg Lkjh is lehetek ha fizetek érte.

Várom a válaszokat.

2015. júl. 4. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy itthon felvehetnéd azt a nevet hivatalosan, hogy "Gyhuri vagyok Cshőő", mert nem engedélyeznék.

Valószínűleg vannak itthoni FB cenzorok is, különben nehezebb lenne a bejelentett, nem odaillő tartalmat szűrni.

Ha tudod igazolni, hogy az előző és a mostani neved ugyanaz (wtf), és hivatalos papírokkal, hogy valós személy vagy, akkor köteles. Vagy csak csinálj 5 perc alatt egy másik fiókot, ezt meg zárold, ha bsztat továbbra is.

2015. júl. 4. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Most elküldtem nekik a nevem az igazolvánnyal.

Az új fiókkal az a gond hogy rengeteg szellemi tulajdon van ezen a fiókomon amit szeretnék visszakapni.

2015. júl. 5. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!