Valaki segítene hogy hogyan lehet a facebook profilképemet nemzeti színüre festeni?
Bekapcsolod a tapló-magyarkodó szűrőt a képfeldolgozó programodban, s már ki is színezi.
Én magyar vagyok, büszke is vagyok magyarságomra, de soha nem éreztem kényszert ilyenekre. Én belül vagyok magyar, nem kívül.
Hivatásos képfeldolgozóként nem tudom értelmezni a kérdést.
Egyértelmű, hogy - nem provokátor, de tapló.
De drága kérdező, leírom neked lépésről lépésre, mit kell tenned. Szakszerűen, pontosan.
De garantálom, semmit nem fogsz érteni belőle, pedig teljesen korrekt lesz az útmutató.
Bár sokkal gyorsabb, ha inkább megcsinálom, ha átküldöd.
"Valamelyik képszerkesztővel(pl.photoshop vagy gimp) kell megcsinálni. Megnyitod a képszerkesztővel azt a képet, amelyik a profilképed lesz, majd beimportálod a nemzeti színű képet egy új rétegre és a rétegnek kell ezután az átlátszóságát állítani."
Ez a válaszoló miért lett lepontozva?
A kérdésre válaszolt teljesen korrekt módon és nem szólt be egyik oldalnak se. Tulajdonképpen ki sem lehet következtetni a hozzászólásából a politikai hovatartozását.
(Nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok, mert ez eléggé abszurd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!