Mi lehet a baj, mit csináljak? A gépem nem ismeri fel a wifi-adaptert!
(Wifis netem van, a router egy másik szobában van. A gépemben lévő kütyünek, ami be van dugva és fogadja a jelet, sajnos nem tudom a pontos nevét, így a féleértések elkerülése végett adapternek fogon nevezni.)
Nem nyúltam a géphez és a bedugott dolgokhoz, és előző nap még működött.
Szóval amikor bekapcsoltam a gépet (mielőtt valaki kamunak titulálná a kérdést, egy másikról írok), nem indult be a net és ezt írta ki: (biztos, hogy az adapterre vonatkozóan)
Az USB-eszközt nem lehet felismerni
A számítógéphez csatlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel.
Ha segítségre van szüksége a probléma megoldásához, kattintson erre az üzenetre.
Rákattintottam.
Megint elismétli, hogy "A számítógéphez csatlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel.", majd kiírja a csatlakoztatott USB-portokat, és a hibás ezköz félkövéren van. (Alulra javaslat címszó alatt azt írja, hogy "Próbálja meg újra csatlakoztatni az eszközt. Ha a Windows továbbra sem ismeri fel, csrélje ki az eszözt." Újraindítottam, kihúztam, visszadugtam, bekapcsolás után ugyanezeket írta ki.) Ha rákattintok a félkövér "Ismeretlen eszköz"-re, azt mondja, hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszökzhöz. (Akkor hogy lehet, hogy eddig ment?) Aztán az illesztőrogram fülre kattintva ismerteti a nem létező illesztőprogramot (??) (Szállító, Dátum, Verzió és hogy a Microsoft Windows digitálisan aláírta), de ha az Illesztőprogram adatai gombra kattintok, ismét közli velem, hogy az eszköz működéséhez nem szükséges, vagy nincs betöltve illesztőprogram. A részletek fülhöz az van írva, hogy ismeretlne eszöz.
Légyszi valaki segítsen! Mit tudok csinálni? Eddig ment!! Hozzá sem nyúltam!! Köszi annak, aki időt szán rám...
Most már a pendrive-omat sem ismeri fel! Egyszerűen nem csinál semmit, ha bedugom! Akkor most a géppel van baj? MIt csináljak vele?
Igen, ha máshova dugom, akkor is ugyanezt csinálja.
Nem tudom, mi az, hogy alaplapi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!