Mért van az hogy van az 5 megás nettem és ha wifi-vel szedem akkor 10 mb-al szedi a letöltést?
Figyelt kérdés
Tehát Kábelen szedi max 600KB/sec
Wifin keresztül meg max 1100KB/sec
2015. júl. 1. 20:10
1/6 anonim válasza:
Véletlen a szomszéd internetjére csatlakoztál? :D
Amúgy meg nem mindegy, hogy MB vagy Mb-t írsz, mert egyik az MegaByte, másik meg MegaBit, a kettő között pedig 8x érték van.
1 MB = 8Mb
1 Mb = 0,125MB
"10 mb-al".. Akkor ez most 10 megabájttal, nem mindegy hogy mennyit írsz, mert ez most 10.000 KB/sec :D
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, a szomszédé le van kódolva csak az enyémnek tudom a jelszavát . Létezik hogy fel erősíti a
a jelet ?
2015. júl. 2. 13:27
3/6 anonim válasza:
Nem, az interneted sebességét nem a routered határozza meg, hanem az, hogy a szolgálatótól milyen méretű csomagot választasz. Igazából nem értem, hogy tudsz 5 Megabites nettel 10 Megabitest használni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én se .
2015. júl. 2. 16:37
5/6 anonim válasza:
1100 KB az még mindig 1.1 MB ami még mindig kevesebb mint 10
6/6 A kérdező kommentje:
1. ez már több mint egy éve kérdés !
2. meg az megabit nem megbájt
3. előbb nem ártana érteni hozzá mielőtt komentelnél :)
2016. okt. 16. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!