Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jó az bárkinek is hogy...

Miért jó az bárkinek is hogy használhatatlan gagyi GoogleTranslate feliratokat dob fel a netre ami egyébként is kb használhatatlan?

Figyelt kérdés

Miért jó az bárkinek is hogy használhatatlan gagyi Google Translate feliratokat dob fel a netre ami egyébként is kb használhatatlan?

Most a Falling Skies és a Dark Matter új részéhez is csak ilyen van fent, de mire jó ez bárkinek is???

2015. jún. 30. 22:57
 1/7 SoulEater7797 ***** válasza:
Normális fordításhoz idő kell.
2015. júl. 7. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:

SoulEater7797

Ezt nem is kérdőjeleztem meg, de mégis miért jó az hogy sz@r igénytelen moslék feliratot tölt fel valaki, mondhatni értelmetlen és élvezhetetlen szöveg és mondatok lesznek abból amit a GT dob ki, ráadásul átver egy rakás embert is, aki azt hiszi végre van használható felirat.

2015. júl. 7. 21:18
 3/7 SoulEater7797 ***** válasza:

Gondolom azért, mert ezt könnyű összedobni, és valamennyire amúgy is érti az illető, hogy mit beszélnek.

Ha nem tud angolul, akkor pedig várjon normális feliratra, esetleg szinkronra.

2015. júl. 7. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:

nézz meg egy ilyen felirattal valamit, aztán majd rájössz hogy nem csak élvezhetetlen de érthetetlen is, összevissza szavak, összefüggéstelenen mondatok ...

Egy szó szerint 1-2 perc alatt összedobott igénytelen há**adék

Nem véletlenül törlik az feliratos oldalak is amint bejelentik nekik, csak addigra már átvágtak százakat vele

2015. júl. 7. 22:46
 5/7 SoulEater7797 ***** válasza:

Nem fogok megnézni, nem nézek felirattal sorozatot. Útban van és nem látom a lényeget.

Eredeti kérdésedre viszont teljes mértékben kielégítő választ adtam, miszerint: "Miért jó az bárkinek is hogy használhatatlan gagyi GoogleTranslate feliratokat dob fel a netre ami egyébként is kb használhatatlan?"

Erre írtam le a gondolataimat.

2015. júl. 7. 23:33
 6/7 SoulEater7797 ***** válasza:
A "nem látom a lényeget" alatt azt értem, hogy csak takar a képből. Sajnálom, számomra késő van. :)
2015. júl. 7. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez csak a felirat készitőjének jó, vagánykodhat hogy ő milyen gyorsan csinált egyet, meg bevághat egy reklámot az elejére magáról...igyenreklám kb...

Engem is idegesit mikor a BsPlayer automatikus keresője ilyen szemetet talál...de szerintem mindenkit...

2015. júl. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!