Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jól írom be a jelszót és...

Jól írom be a jelszót és email címet, mégse tudok belépni Paypal fiókomra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez a probléma már kb. 10 hónapja fenn áll.

Hiába törlöm az előzményeket, sütiket, használok másik böngészőt így se enged be! Ráadásul valamelyik nap haver is regisztrált és neki is ugyan azt adja ki, pedig ő is jól írta be a jelszót és emailt(gmail.com).

[link]

Angol tudásom majdnem nulla, szóval a kapcsolat felvétel elég nehézkes lenne (főleg telefonon.

Egyébként nem sok pénz van rajta, de azért jó lenne ha betudnék lépni. A fiókot nem csatoltam idáig kártyához.

2015. jún. 30. 15:33
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Alul próbáltad a "Forgot your email address or password?" részt? (elfelejtett email vagy jelszó)

A megjelenő oldalon kiválasztod "I don't know my password" és beírod az email címedet, alatta a biztonsági kódot és Continue-ra elküldenek email-ben egy linket, amivel meg tudod változtatni a jelszavadat.

(Ha ott IBAN számot is kér, az általában a számlaszám utolsó 24 vagy 16 számjegye.)

2015. júl. 1. 13:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam egyszer, de kéri a biztonsági kérdésre a választ (nem tudom mit adtam meg). Számlaszám? Nem csatoltam hozzá idáig semmit.
2015. júl. 2. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2015. júl. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!