Facebook belépésnél ez a kép fogad? F-secure vírusirtót akarja, hogy futtassam, de nekem gyanús. Többi lent.
Akkor is ez a kép fogad, ha a saját gépemen próbálok belépni hozzá. Egy másik barátom-hoz simán belépek, csak az ő fiókjába nem megy. Próbáltam: F-secure online, Eset online, SpyHunter teljes verzió...semmi változás. A facebookhoz nem értek, nem lehet, hogy ott tiltották le? Tanácstalan vagyok, nem szeretném a nagyágyú újrahúzást, mert lehet utána is ez a helyzet vár???
Utánanéztem, ezt az üzenetet tényleg a facebook írja ki. Itt van a kapcsolódó súgó bejegyzés, ha érdekel:
Egy olyan tippem lenne, hogy indítsd el csökkentett módban a gépedet (újraindítás -> induláskor F8-at nyomvatartod) és úgy futtasd a vírusirtót. Ha így se találja, akkor szedd le az AdwCleaner nevű programot és azzal vizsgáld át a gépedet.
Köszi. Az a furcsa, hogy másik gépről (másik modem is) sem lehet belépni hozzá, akkor is ue a kép fogad, pedig az tuti nem fertőzött.
Mit gondolsz?
Köszi, nem saját gép.
Elvileg el lett távolítva, de nem volt könnyű F-Secure, Eset online lefuttatva.
Csökkentett módban Malwarebytes, AdwCleaner, DrWebCureit, HitmaPro...
Router jelszóváltás stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!