Leee_a kérdése:
Hogyan lehetseges ellopni valakinek a Skype nevet?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni, ha valakinek egy ismeretlen ellopja a Skype nevet? Ugyanis az tortent, hogy ma rajottem, hogy az egyik ismerosomnek egy regebbi Skype nevet valaki elsajatitotta es az adatlapjan levo szemelyes fotojat is hasznalja az az illeto.2015. jún. 29. 20:16
1/7 anonim válasza:
ugyanúgy, ahogy facebook, gmail, gyakorikerdesek.hu fiókot ellehet tulajdonítani. Ha nem tud újra belépni már a fiókjába, lehet jelenteni, ennél többet nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Az ismerosom mar regebben nem tud belepni az emlitett skype fiokjaba, ezert ujbol regisztralt. Ma jottem ra, hogy valaki hasznalja ezt es az adatlapon levo kepet is..:-(
Lehetseges, hogy a regebbi uzeneteket /kep file atkuldese/ hozza tud ferni az "uj" felhasznalo?
2015. jún. 29. 20:31
3/7 A kérdező kommentje:
Az ismerosom mar regebben nem tud belepni az emlitett skype fiokjaba, ezert ujbol regisztralt. Ma jottem ra, hogy valaki hasznalja ezt es az adatlapon levo kepet is..:-(
Lehetseges, hogy a regebbi uzenetekhez /kep file atkuldese/ hozza tud ferni az "uj" felhasznalo?
2015. jún. 29. 20:32
4/7 anonim válasza:
ha belépett a fiókba, akkor természetesen minden ott tárolt adatához hozzáfért.
5/7 A kérdező kommentje:
Hat ez nem jo hir, de mindenesetre koszonom a valaszt. Es nem lehetseges, hogy ugy jutott a Skype fiokjahoz, hogy "bejutott" az ismerosom gepebe? Ugyanis ma, mikor Skype-n beszeltem az ismerosommel az aktualis Skypen neven, egyidoben a "lenyulo" szemellyel meg irasban kommunkikaltam, az ismerosom Skypejen a video-t nem lehetett bekapcsolni. /a Skype nem adta a lehetoseget a video bekapcsolasara/:-(
2015. jún. 29. 20:49
6/7 anonim válasza:
kis millió módja van megkaparintani a fiókot, a legegyszerűbb, ha hozzá jut a géphez, de távolról se lehetetlen tűzfal/vírusvédelem nélkül.
7/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Ugy tudom, hogy az ismerosom az AVAST-ot hasznalja es Windows tuzfala is bizonyara van. A "lenyulo" szemelynek megirtam, hogy torolje az ismerosom nevet, erre a regisztracios nevet atirta, de a kep es a Skype nev maradt:-( Mivel attol tartottam, hogy majd az en adataimat is "lenyulja", igy letiltottam a Skyperol. Ha igaz, akkor ez a szemely valahonnan Afrikabol van:-(
2015. jún. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!