Ti se szedtek le többé filmet a hülye Xvid törlés miatt az Ncore-ról?
A hozzáállásuk a legszebb. Ha nem tetszik vegyél multimédia lejátszót mert tök olcsó, vagy húzz el onnan.
Egy éve vettem 15 ezerért egy USB-s lejátszót, amivel semmi gond nincs. MKV-t nem játszik le. Innentől kezdve az "évek óta csak olyan kapható" dumát sem tudom értékelni.

A technika fejlődik, amihez alkalmazkodni kell. Keress más torrent oldalt ha nem tetszik, vagy szimplán szerezz be egy normális lejátszót. Ha lett volna eszed már tavaly is olyat veszel ami tud MKV-t lejátszani és akkor most nem lenne ez a probléma. Engem mondjuk ez pont nem érint, mivel kb 2 éve nem nézek filmeket aviban.
Ne haragudj, lehet kicsit nyers voltam, de este van már.

Minek tiltakozol?
Még vannak fent Xvid videók, az újabbakat meg vagy átkonvertálod, vagy veszel egy lejátszót.
Régen se sírtunk, mikor megszűnt a VHS gyártása, szép lassan átálltunk CD-DVD-re. Ez van, ezt kell szeretni.
Az új kódolás egyébként is kisebb méretben kínál általában jobb képminőséget, mint az xvid.

DVD lejátszót nem fogsz találni mivel az nem fogja neked lejátszani az MKV-t. Ellenben egy Blue Ray lejátszóval ami erre van kitalálva. Tessék itt van egy olcsóbb (Bocs nem pont 15k)
Mert egyrészt az adminok azt hiszik hogy istenek, és nem érdekli őket a negatív hosszászólás cunami, inkább törölték a hsz-eket, majd fagyasztották a fórumot.
Hülye voltam, hogy ilyet vettem? Akkor már ők a hülyék, hogy megszüntették. Ki hogyan nézi. De azt írták, hogy minden DVD lejátszó ilyen az utóbbi években. Meg, hogy vegyek ezt vegyek azt. Hát kösz, jó megoldás.
Konvertálás idő + energia. Próbáltam korábban is, nem működő megoldás.
Ami a legrosszabb az adminok hozzáállása. Messze az Xvid a legkeresettebb formátum, de az adminok eldöntötték és kész. Fejlődni kell? Valóban. De nem ez a megfelelő időpont arra, hogy csak így megszüntessék. Ha csak a saját családomra gondolok ez 4 új lejátszót jelent alsó hangon pusztán az ő döntésük miatt. Ami nem jelent szerintem fejlődést. És nem azzal kell jönni, hogy VHS, meg 700 mega. Nem az egyik napról a másikra mondták, hogy a VHS kuka, és vegyél DVD lejátszót vagy nem nézhetsz semmit.

"...egyrészt az adminok azt hiszik hogy istenek"
Így van, nem a Te tulajdonod az oldal.
Miért nem veszed meg a boltba, "ingyen lónak ne nézd a fogát".
És igazuk van, ha nem tetszik húzz el onnan, és innen is.

Nincs annak az xvid-nek semmi baja szerintem meg. Megnézem a sasszemet aki észreveszi egy minőségi xvid-nél a különbséget. Az is röhejes, ha belegondolunk kicsit jobban, hogy ezeken az oldalakon valóban alapító atyáknak képzelik magukat (ahol a baj az atyáskodáson van).
Nem mondom, persze örülök, hogy be lehet szerezni a filmeket, de ha őszinték vagyunk, tök illegális. Innen kezdve meg ellentmondásos dolog a túlzott okoskodás, és finomkodó szabályozás, bár a cam-os filmek tiltása jó dolog. Kicsit úrhatnám vezetési stílusuk van, ami tekintettel a warezra viccesen túlzó.

Miért is akarsz Te más házában parancsolgatni?
(kérdezőnek, és előzőnek)
Minden oldal magántulajdonban van, a szabályokat nem Te, Ti hozzátok.
Vannak szabályok amikről megkérdik a felhasználókat is, és az alapján döntenek, ezt meg úgy hívják demokrácia, de az ÉN házam, Én váram akkor is érvényes.
De már fentebb is írtam -ingyen van, ne rinyálj! Tipikus magyar mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!