Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows Live Messenger alatti...

Windows Live Messenger alatti T-Home promóciót hogyan tudnám letiltani vagy a hangot levenni róla legalább? Roppant idegesítő, hogy emiatt sem zenét, sem rádiót nem lehet hallgatni, sőt a partnerra sem tudok odafigyelni, egyszerűen megőrülök tőle.

Figyelt kérdés
Egyfolytában újrakezdi Freddie Mercury a Tavaszi szél vizet áraszt dalát, hogy rohadna meg, pedig szerettem a Queent, de most nagyon megutáltam. Köszi, aki segít!
2010. márc. 2. 13:30
 1/3 czibles ***** válasza:

mi az a "Windows Live Messenger alatti T-Home promóció"?

ez miből áll?

2010. márc. 2. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Alul középen a Messenger főoldalán, ahol eddig az volt írva, hogy Windows Live Messenger, egy minilejátszó nyílt meg, ahol a fenti videó ment egyfolytában. A lejátszó gombjai semmire nem reagáltak, kiikszelni nem lehetett. Már nem csinálja, két napig nem tudtam tőle használni az MSN-t. Most a csapból is ez a promóció folyik, nem hiszem, hogy nem találkoztál vele. Köszi az érdeklődést és a segíteni akarást egyébként, már megoldódott.
2010. márc. 4. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Mégis folytatja, min egy végtelenített szalag, ez a szöveg: Töltsd fel saját tavaszi szél produkciódat stb.! Úgy tűnik, 16 órakor kezdi csak, ez tévesztett meg, rohadt ellenszenves, hogy a figyelmeztető hangokat is túlordítja. Tudom, kapcsoljam le a hangszórót, de ezzel elvesztem a hanginformációkat, amik fontosak számomra.
2010. márc. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!