Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy Tiltsam le a letöltéseket?

Hogy Tiltsam le a letöltéseket?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy az öcsém folyton le tölt valami hülyeséget és én szívom meg, mert nem tudok normálisan netezni, meg azért is mert le lassul a gép mert Windows XP Van rá telepítve, nincs vele baj meg vagyok ezzel de az zavar hogy nincs még egy gép, mert ha lenne nem zavarna de most zavar és a szüleim csak karácsonyra vesznek egy másikat ha egyáltalán vesznek, szóval ennyi lenne a trollokat meg melözük mert most nincs kedvem veszekedni

2015. jún. 22. 21:37
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
Tegyél egy tök más ikont a böngészőre és nevezd át valami másra, akkor nem tudja elindítani a vásott kölyke. Vagy jelszavazd le a gépet.
2015. jún. 22. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Felraksz magadnak egy másik OS-t, amit szeretnél és ő meg azt csinál az XP-jével, amit akar. Ha meg jön sírni, hogy elszaródott a rendszer, csokiért/sörért megcsinálhatod neki! :D

G.

2015. jún. 22. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálj két fiókot, az öcsédétől vond meg a rendszergazdai jogot, a sajátodat meg jelszavazd le.
2015. jún. 22. 23:31
 4/4 A kérdező kommentje:
A 2# válaszolónak üzenem hogy nem töltöttem be a 18-at, a többinek meg köszönöm a válaszát, csinálok egy másik fiókot,
2015. jún. 23. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!