Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » WIRELESS USB ADAPTER! Nektek...

WIRELESS USB ADAPTER! Nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

[link]

Vettem egy második asztali gépet itthonra.Az egyikhez van lekötve csak az internet a modemmel és routerrel.A második gép pedig kb 10 méterrel arrébb egy másik szobába van.SZERINTETEK ez az adapter jó lenne egy asztali gépbe?A cél az lenne, hogy ne kelljen kábelezgetni, de mégis folyamatos,normális internetkapcsolat legyen,mert online játékokkal szeretnél játszani. :) Szóval vélemények?

2015. jún. 21. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:

én inkább ezt venném:

[link]

2015. jún. 21. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
És ez mivel jobb, mint amit én kinéztem? Többek között a méret miatt is választottam ezt.
2015. jún. 21. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Méret? Azért ne felejtsd el, hogy ez egy vevő egység beépített antennával. Szerinted jó ha minél kisebb?

[link]

Ez is jó..

Amiben jobb, hogy ezek megbízhatóbb márkák. A tp link se rossz, de sok köztük a selejt. Pár éve rengeteg panasz volt rá (lehet azóta már javult). Folyamatos, normális internetkapcsolatot szeretnél tehát ha fontos a megbízhatóság akkor én cisco, linksys, asus, netgear esetleg dlink márkák között nézelődnék.

2015. jún. 21. 22:38
 4/8 |Orfeusz| ***** válasza:
Játékra ne. Nálunk van egy PC ilyennel, de a pingen elég sokat dob. Inkább oldd meg a kábelezést valahogy. Főleg ha torrent is szóbajön, azt wifin nem a legjobb.
2015. jún. 21. 23:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Van egy laptop itthon, amin néha-néha codozok stb... Nem vettem észre különösebb ping változást wifin:D 1 próbát megér pár ezer forintért
2015. jún. 21. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Orfeuszt meg kell, hogy cáfoljam, kábellel és wifin is stabilan 1 ms alatt van a ping a routeremhez, a net felé szintén nem befolyásolja a válaszidőt a végeszköz csatlakoztatásának módja.

G.

2015. jún. 22. 09:42
 7/8 Tengor ***** válasza:

Hogy mennyit nő a válaszidő wifin keresztül az nagyban függ a két eszköz távolságától, illetve a környezetben lévő többi wifi eszköztől. Kábelen ez lényegesen könnyebben megjósolható. Ha már tapasztaltad, hogy nincs gond a pinggel, akkor valószínűleg másik wifi eszközzel sem lesz gond.

Ugyanakkor PC-hez én biztosan nem vennék ilyen kis vackot. A PC-t nem mozgatod, senki nem zavar, ha kiáll egy nagyobb kulcs, amin van tisztességes méretű antenna.

2015. jún. 22. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Na ja, azt nem is néztem, hogy mit linkelt a kérdező.

Nekem a TP-Link vonalon a WN722N szimpatikus, főleg ha az ember egy USB hosszabbítóval jó helyre teszi.

G.

2015. jún. 22. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!