Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szeretném használni az otp...

Szeretném használni az otp direkt oldalt, de a gép a belépéshez mindíg küld egy WebLogic üzenetet:kéri az azonosítót és a jelszót. Hol találom ezeket? Hogy tudom ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 16:59
 1/8 A kérdező kommentje:

WebLogicServer küldi az üzenetet pontosan...

Köszönöm a segítséget!!

2010. márc. 1. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Itt van a részletes leírás:

[link]

Nehogy megszüntesse(d) a jelszó bekérését!! Akárhogy is kényelmetlen, egy banki oldalnál ez nagy rizikó lenne. Nem olyan nagy munka begépelni - de ahogy tetszik.

2010. márc. 1. 23:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom megszüntetni a jelszavamat!!Nem is azzal van a gond,azt elfogadja,csak utánna kéri szerintem a gépem,vagy az internetem ezt a jelszót ahhoz,hogy beléphessek az oldalra,és itt akadok el,ebben is tudnál segíteni...válaszodat nagyon köszönöm..
2010. márc. 2. 06:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Lefényképeztem, hogy nekem milyen oldalak jönnek be, mikor belépek.

1) [link]

(fontos, hogy https legyen!)

Itt sorban beírogatja az ember a megfelelő adatokat, majd belépés.

kép: [link]

2) Ezután jelenik meg ez a lap:

kép: [link]

Utána pedig már az egyenleget mutatja.

--------

Ezt követően nem kéri többször a jelszót, csak ha már a belépés megtörtént, és szeretnél átutalni, számlatörténetet nézni, stb, de már a belépés _után_).

Az azonosító és a jelszó megvan végül is?

A 2)-es kép előtt vagy után kéri még egyszer a jelszót?

(esetleg egy kép jó lenne a második bekérésről)

2010. márc. 3. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia.A jelszó ,azonosító megvan,onnan be is enged,de nekem kéri ezt a belépést még.Azért fényképezőgéppel készült a kép,mert amíg oda be nem írom a jelszót és az azonosítót semmit nem engedett csinálni a gép.De talán ezen is látható valami.
2010. márc. 4. 06:47
 6/8 A kérdező kommentje:
2010. márc. 4. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a legfelső ablakot (ahová a felhasználói nevet és a jelszót kellene beírni) húzd félre, és nézd meg, hogy mit írnak alatta. Mert ami látszik (Első bejelentkezés Üdvözöljük Önt...), az alapján lehet, hogy pont a kérdésedre adják a választ.
2010. márc. 7. 19:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült!Köszönöm!(most elfogadta a mégsem gombot,de ez nem az otp-hez tartozik-de mindegy,működik:))
2010. márc. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!