Aktív-I internetszolgáltatásról vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nézegettem, hogy a községemben milyen szolgáltatások vannak és mekkora a max. internetsebesség, amit garantálni tudnak. Pár évvel ezelőtt bejött itt az Aktív-I szolgáltatás ( [link] akik 80 mbit letöltést és 8 mbit feltöltést ígérnek. Akinek ilyen szolgáltatása van, tudna róla valami véleményt formálni? Pl. milyen stabil, meg van-e az a sebesség, amit ígérnek stb.2015. jún. 20. 20:59
1/3 anonim válasza:
Garantált, vagy a maximum a 80/8?
2/3 A kérdező kommentje:
Maximum 80/8
2015. jún. 24. 01:44
3/3 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt írtam, hogy garantálni tudnak. Azt akartam írni, hogy maximum mennyit tudnak adni. Nem néztem át a szöveget, amit írtam.
2015. jún. 24. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!