Mit tudtok az nCore. Red-ről?
Figyelt kérdés
Regisztráltam erre az oldalra, de törölni nem tudtam magam. Csak ezután jöttem rá, hogy ez nem az eredeti oldal.2015. jún. 20. 15:25
2/12 A kérdező kommentje:
És lehet róla egyáltalán filmet tölteni? Mert én eddig nem találtam semmi normálisat. És hogy lehet hogy ez ingyenes?
2015. jún. 20. 15:35
3/12 anonim válasza:
Minden ilyen oldal nyilt, max csak azutan lesz ptivat hogy mar meno. Amire te regiztel, az nem lesz 'meno', en srmmit se akarnek a helyedben leszedn onnan, valoszinuleg televan virussal amugyis.
4/12 Emberek válasza:
Ez csak egy klónozott nCore, a hivatalos az ncore(pont)cc.
Az ilyen klónozott, és ingyenes oldalakon alig található valami. biztos vannak fent torrentek, de elég szegényes a választék
5/12 anonim válasza:
Az ncore(.)cc is ingyenes, csak meghívó kell hozzá ( amit szigorúan tilos pénzért árulni ). Csak hogy ne legyen semmi félreértés.
Ha az nCore kötelezően pénzt kérne a használatárét, akkor valószínűleg jobban ugranának rá a hatóságok.
6/12 Fekete Ida válasza:
Azóta sikerült törölni magad? Sajnos én is beleestem abba a hibába, amibe Te.
7/12 Delavega válasza:
Feljelentést tettem az oldal ellen, már nem fog sok vizet zavarni. még az anonimous csoportnak is elmeseltem a történetet. Persze angolul.
8/12 Máté Roland válasza:
Én is befizettem rá, elvileg 45 ft, rólad mennyit húztak le ?
9/12 anonim válasza:
az ncore ide redirectelt és ahelyett hogy oda regelt volna ide tett be
rólam 3200-at húztak le a mocskok az 55ft csak kamu
10/12 anonim válasza:
Sziasztok nektek csak egyszer volt le ezt 3000 Ft ot és hol tudom ezt e feljelentés tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!