Van egy honlapom, amihez vettem 3 domain .hu, .com, .eu. A tervem az, hogy a .hu magyar lesz, a .com angol, a .eu pedig német nyelvű.1 tárhelyem van, jelenleg mindhárom címre (www.szanyibutor.hu) ugyanaz jön be. Ezt úgy tudom bünteti a google?
"jelenleg mindhárom címre (www.szanyibutor.hu) ugyanaz jön be"
Ez 1, azaz egy darab cím. Hol a másik kettő?
Az valóban nem "szimpatikus" a Google-nek, ha különböző címeken ugyanaz a tartalom jön be, de ha úgy van beállítva, hogy a 3-ból 2 cím ugyanoda irányít, akkor az semmiféle problémát nem jelent.
A tárhelyszolgáltatódtól kell megkérdezned, hogyan csinálhatod azt meg, hogy több domaint rendelsz a tárhelyhez, és mindegyikre külön tartalom is jöjjön be. Nem mindenhol van erre lehetőség, valahol ez nem a díjcsomag része.
Mondjuk én nem feltétlenül így csinálnám a helyedben. Maradhat természetesen a 3 domain, ha több van, attól rosszabb nem lesz. De mindet ugyanoda irányítanám állandó átirányítással, és nem az alapján dönteném el, milyen nyelvet mutatok, hogy milyen címet írt be az illető (főleg, hogy a com és az eu nem országhoz tartozó domainek, hanem függetlenek), hanem hogy mit küld a böngésző, illetve esetleg mit mentett el a látogató legutóbb. Ehhez kell minimális szerver oldali programozás is persze...
Ha az első válaszoló első megoldását választod, nem tudom, milyen tárhelyed van, de pl cpanelen fel lehet venni addon domainokat és a külön tartalmakat a külön mappákba töltöd.
De azt is csinálhatod, hogy ugyanúgy egymásra vannak irányítva, és az oldalba építed a nyelvválasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!