Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom meg nézni, hogy...

Hogyan tudom meg nézni, hogy más mennyivel tölt le?

Figyelt kérdés
Van nekem egy routerem és azt mások is azt használják,kábellel.Azt akarom ki deríteni hogy az az illető mennyivel tölt,mennyi netet használ.

2015. jún. 17. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami olyan DNS-t próbálj ki ami tud monitorozni.
2015. jún. 17. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Program nevet tudsz megadni :) ?
2015. jún. 18. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
DNS SZERVER nem program
2015. júl. 3. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:

A DNS szerver maximum azt tudná monitorozni, hogy az adott kliens, aki az adott DNS-szervert használja, milyen domainnévvel rendelkező hosztokkal kommunikált. Hogy milyen sebességgel, az már a kliens, az elérni kívánt hoszt és a közöttük lévő eszközökön múlik, nem a DNS szerveren.

Hogy azt kiderítsd, hogy a routerre csatlakozott kliensek milyen sebességgel kommunikálnak

* vagy olyan routerre - ilyen például a Mikrotik - van szükséged, ami képes forgalommonitorozásra

* vagy a meglevő routerre - már ha képes rá - olyan 3. féltől származó firmware-t - ilyen például az OpenWrt - kell rakni amibe lehet rakni forgalommonitorozást - ilyen csomag például a wrtbwmon

2015. júl. 4. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Illetve:

* vagy a kliensekre valamilyen hálózatmonitorozó alkalmazást kellene rakni

* vagy a kliensek és a router közé kéne beékelődni és monitorozni a hálózati forgalmat

2015. júl. 4. 00:48
 6/6 A kérdező kommentje:
OKé köszike :)
2015. júl. 4. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!