Wifi érdekes lelassulása! Én nálam lehet a gond?
Figyelt kérdés
A probléma arról szól, hogy a főnököm wifi hálózatot vezet egy épületen belül, én használhatom a wifijét, csatlakozok hozzá, leolvasom az ipv4 címet, ezt megadom neki, ő csinál valamit a gépén, és nekem megindul az internet! De nagyon gyakran előfordul, hogy a jel erősség megfelelő, és írja is hogy internet elérés, de nem hoz be oldalakat, 5 percen keresztül frissítgetem az oldalt pl: goggle, és mindig azt írja ki hogy probléma az oldal betöltésekor, A kiszolgáló nem található! És ha sokáig frissítem akkor hébe-hóba behozza az oldalt, és ha már rajta vagyok, használni is tudom! Ugyanez a Skypon, ha videóhívást akarok kezdeni kb 5 perc mire elkezd kicsörögni, ha viszont felveszi a partner zavartalanul órákon át működik, de az oldalak ettől függetlenül nem töltődnek! Csak akkor működik rendesen ha a főnök ujra indítja a wifi rendszert, és működik mondjuk megint két hetet! Hallott már valaki ilyenről?2015. jún. 17. 20:20
1/1 anonim válasza:
Instabil a rendszer. Jó lenne tudni, hogy milyen eszközöket tartalmaz a hálózat.
A leírásodból amúgy nekem úgy tűnik, mintha a kapcsolatfelvételi rész lenne szar, szóval a tűzfalra is nézzetek rá, ha van!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!