Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs adatforgalom?

Miért nincs adatforgalom?

Figyelt kérdés
Folyton azt írja nincs internetkapcsolat, valamint adatforgalom. Lefuttattam a hálózat diagnosztikát, de ne jött rá. Ugyebár a probléma ha így felismerhetőbb, a kis sárga háromszögben lévő felkiáltójel. Amúgy egy USB modemes wifiről van szó és Windows XP rendszerről. Azon a gépen, amibe a kábel megy, hibátlan kapcsolat van, a modem rendben van. Más eszközről is működik a wifi csak a másik gépen nem. Már próbáltam modem újraindítással, de semmi. Mi lehet a gond? Esetleg a szolgáltató?

2015. jún. 17. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
kicsit zavaros a dolog.
2015. jún. 17. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

USB wifi adaptered van ? az adapter másik gépbe működik?

eszközkezelőről küldesz egy képet nyitott hálókártyákkal

2015. jún. 17. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Na újra ránéztem, a hiba még mindig fennáll. Az USB adaptert átdugtam ebbe a gépbe, kihúztam a kábelt. A wifi hibátlanul működött USB-n. Ezek után újratettem a drivereket a másik gépen (ahol a gond van), de ugyan az.
2015. jún. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!