Hányan láthatják mit osztottam meg?
Figyelt kérdés
Van kb 2 ezer ismerősöm a facebookon. Ha megosztok valamit a nagyközösbe nyilvánosan,hányan láthatják azt,akár az összes ismerősöm is, vagy mégtöbben, vagy csak az a közel 2 ezer ember aki nálam van?
Válaszokat köszönöm!
2015. jún. 16. 21:39
2/9 A kérdező kommentje:
Azzal én tisztában vagyok,hogy valós időben csak azok láthatják akik éppen be vannak jelentkezve az oldalra akár gépről, akár telefonról,de azon kívül, mivel a megosztás megjelenik a hírfalon minden ismerősömnek az biztos, kivéve nyiláván azoknak nem, akik az általam posztolt dolgokat bármi ok miatt letiltották esetleg, mert azt is tudom már hogy erre is van lehetőség.De a kérdés az voltaképpen, hogy ezen felül kik láthatják még. Csak az ismerőseim akiket felvettem, vagy csatlakoztak a fb oldalamhoz,vagy az ismerősöm ismerősei is láthatják a posztolásaimat? Ez itt a nagy kérdés))
2015. jún. 16. 22:45
3/9 A kérdező kommentje:
Talán így már érthetőbb lesz mire szeretnék választ kapni
2015. jún. 16. 22:46
4/9 anonim válasza:
Ez az adatvédelmi beállításaidtól függ.
5/9 anonim válasza:
na így valóban érthető és egyben érdekes is,mert a válasz engem is érdekelne már ebben a formában
jó kérdés!
6/9 A kérdező kommentje:
Na ez meg nekem jó kérdés.Asszem defaulton van vagy maxon a franc sem tudja, de működik az biztos.Fogalmam sincs!Azért is tettem fel a kérdést.Ugyanis az egyik ismerősömnek megosztottam a videóját és olyanok is elkezdéték megosztani azt és lájkolni,akik egyáltalán nem tartoznak az én ismerettségeim körébe, azaz nálam nincsenek ott sehol és nem is ismerem őket.Be sincsenek jelölve általam és ők sem jelöltek engem.Csupán lájkolták a haverom videóját. A kör szűkítéséhez talán közelebb vagyunk, hogy érdemleges választ kaphassak. Jól gondolom?
2015. jún. 16. 22:57
7/9 anonim válasza:
A jobb felső sarokban, van egy lakatszerű ikon. Arra rámész, és ott tudod ellenőrizni az adatvédelmi beállításokat:
8/9 anonim válasza:
Az fb-n kiigazodni nem egyszerű és nem hétköznapi tudást igényel.Valószínüleg az ismerősid ismerősei is láthatják,de hogy hány szintig leosztva azt nem tudni.Ha van olyan ismerősöd,akinek van több száz,vagy több ezer,esetleg több tízezer,x ezer ismerőse,akkor több tizezren,vagy akár millióan is láthatják ezen leírás és saját elgondolásom alapján.De megesküdni nem mernék rá.
9/9 A kérdező kommentje:
Nyilvánosra van állítva
2015. jún. 16. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!