Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on hogy kell azt...

Facebook-on hogy kell azt megcsinálni hogy ne tudják az ismerőseim hogy fent vagyok? (nem a chat kikapcsolására gondolok)

Figyelt kérdés
Ha kikapcsolom a chat-et akkor azt írja ki ismerőseimnek hogy 1p thetát 1 perce volt fent, de ezt írja ki folyamatosan. Ha meg bekapcsolom akkor kirja hogy WEB. Tehát hogy kell megsinálni hogy ne tudják hogy fen t vagyok?
2015. jún. 16. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb, ha nem akarnál bújkálni?

De egyébként meg...nekem az otthoni gépem 0-24h megy, ott van a facebook-on, ergo mindig mindenki online-nak lát, így kb. ugyanaz az effekt, mintha 0-24h offline-nak látnának. Tippjük nincs, mikor ülök a gép előtt. Te is nyomatod 0-24h, és senki se fogja tudni.

2015. jún. 16. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Bújkálni az egyik ismerősöm miatt akarok.

Ezt a 0-24h-s módszert próbáltam már, de emiatt két tanárom veszekedett rám hogy miért vagy fent mindig mért nem tanulok meg hogy este miért nem alszok.

2015. jún. 16. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

-én azt figyeltem meg,hogy bárki,bármit kérdez a faceval kapcsolatban,soha,senki nem tudja rá a normális választ,

-valszeg a face annyira túl van spilázva,hogy senki nem igazodik el rajta ,

2015. jún. 16. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez vicc, ez a tanárosdi. Mi köze hozzá, hogy be van kapcsolva a géped? A mobilodra éjszakánként nem küld sms-t, hogy biztos alszol-e?
2015. jún. 16. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:

#3: face-szel az a baj, hogy kb. hetente váltogatják az apit meg a rendszert. Najó, legyen havonta... Ez van, hogy kijön valami script, ami ezt+azt tudja, aztán néhány hét múlva már nem megy, vagy nem úgy megy. Egy ideig még tartják a lépést a facebook-kal, amik ugye nem dokumentált feature-ök, így nehéz...aztán feladják, és szarnak bele - ahogy mi is.

Ha majd kiforrott rendszer lesz, és max. évente lesz egy frissítés rajta, akkor majd ki fogjuk ismerni. De most nincs értelme - amit ma összehozol 4 nap keserves debuggal, azt az fb jövő hétre nullázza.

2015. jún. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!