UPC dns vagy Google dns?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri váltani a google dns szervereire? Állítólag gyorsabb. Mekkora különbség lehet a kettő között?2015. jún. 14. 21:57
1/9 anonim válasza:
kipróbálod. Én mikor átváltottam a google-re, semmi változást nem tapasztaltam.. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom, hogy mérhetném le. Esetleg erre ötlet? :)
2015. jún. 14. 22:01
3/9 anonim válasza:
nem tudom, sima ping test a webcímmel?
4/9 anonim válasza:
Használd, annál nincs jobb mérés.
G.
5/9 anonim válasza:
"Igazából nem is tudom, hogy mérhetném le. Esetleg erre ötlet? :)"
6/9 anonim válasza:
Ha már külsős DNS-t használsz, az nem baj, ha nem a Google-é. Így is elég sok mindent tud az emberekről a Google, hát még ha az ő DNS szervereiket is használnám.
7/9 A kérdező kommentje:
#5 Köszi! nálam 40-50%-al gyorsabb a google, mint a szolgáltató. Ez lett az első, szóval váltok! :) (és igen, a google-re, mert a többi lassabb nála sajnos) esetleg az opendsn lehetne alternatíva de az csak 1%-al gyorsabb
2015. jún. 14. 22:53
8/9 Koplárovics Béci válasza:
UPC-nek nem lassú a DNS szervere. Ha működik, akkor jól működik. Csak nekem időnként meghal. És olyankor ami már kapott címfordítást vagy eleve adott IP-cím alapján működik, az megy, de ami új, az nem. Ez havonta van hogy többször előfordult, ezért lett az elsődleges a 8.8.8.8
9/9 A kérdező kommentje:
Igazából én még ezt sem érzékeltem annyira, mert többnyire cache-ből elértem amit lehetett. Csak eszembe jutott, hogy lehetne tökéletesíteni a dolgot.
Nem hiszem, hogy érzékelhető a különbség. vagyis én nem tapasztalok változást :)
2015. jún. 14. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!