Miért nem tudom használni a Firefoxot Windows 8.1-en?
Sziasztok! Nemrégiben telepítettük a Windows 8.1-et, azóta a Chrome-on kívül egyik böngésző sem működik (legalábbis amiket felraktam, Opera és Firefox). Miután újraraktuk a rendszert voltak gondok, két részre van osztva a laptop és az én részem használhatatlan volt, valószínűleg a Windows frissítések miatt, azóta megint frissített és minden rendben, de a böngészők ugyan úgy nem működnek. Vírusaink is voltak, de elvileg az Avast mindent megtalált és kitörölt.
Megszoktam a firefoxot és elégedett vagyok vele, ezért szeretném azt használni továbbra is, de indítás után úgy 4-5 perc múlva mindig összeomlik és ennyi, Operánál ugyan ez. Próbáltam mindent törölni aztán újratelepíteni (38.0.5 verzió), nem segített. Lehetséges, hogy egy régebbi verzió működne? Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!