Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Véletlen facebook likeról...

SOS! Véletlen facebook likeról azonnali visszavonás után ki kap értesítést? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Görgettem lefelé egy ismerősöm idővonalán, és véletlenül rányomtam a like gombra valami régi szülinapi köszöntő poszt alatt amit más osztott meg az idővonalán...természetesen azonnal 'dislike'-oltam. Kérdés, hogy ez változtat -e valamit a helyzeten? Ki kaphat esetleg értesítést, az aki megosztotta a posztot az idővonalon vagy pedig az ismerősöm? Előre is köszi a válaszokat.

2015. jún. 11. 18:17
 1/6 anonim válasza:

Szerintem mindketten fognak kapni értesítést róla.

Amikor meg odakattintanak a bejegyzésre,akkor már nem lesz ott a like-od. Ennyi, szóval szerintem mindketten megkapják.

2015. jún. 11. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez csúcsszuper... :D azért köszi.
2015. jún. 11. 18:28
 3/6 anonim válasza:
Nincs mit. :D Én is jártam már így, azóta jobb szélen görgetek. Véletlen valami ismeretlen fura fazont is visszajelöltem,amiről kapott e-mailt, de töröltem, meg tiltottam gyorsan. :D
2015. jún. 11. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel megcsináltuk ezta like-dislike-olósdit próbaképpen...ő kapott értesítést, én nem...szóval akkor van remény hogy nem égtem be teljesen? Életek múlnak rajta :D
2015. jún. 11. 18:35
 5/6 anonim válasza:
Akkor még van. :D
2015. jún. 11. 19:14
 6/6 anonim válasza:
Jól elvagytok. :D De ha ennyire életbevágó, akkor most már nyugodj meg. :D
2015. jún. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!