Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az U-torrenten kívül van-e...

Az U-torrenten kívül van-e más filmletöltő program, ami visszafele is tölti a filmet?

Figyelt kérdés
Valamiért nem tudom letölteni az U-torrentet,helyette olyant szedtem le ami nem tölti vissza a filmeket és igy kitiltanak.Mit tegyek?

2015. jún. 10. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Kiírja hogy seed ? miután letöltötted a filmet? ha igen akkor maradj seed be és ennyi
2015. jún. 10. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:

"Az U-torrenten kívül van-e más filmletöltő program, ami visszafele is tölti a filmet?"

kezdjük ott hogy nem filmletöltő program, hanem torrent kliens, és bármelyik torrent kliens képes visszatölteni (nem láttam még olyat amelyik nem tudott volna)

lista: [link]

én őt használom: [link]

2015. jún. 10. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit keresel, azt úgy hívják, hogy torrent kliens és nem filmletöltő program! (Az más kérdés, hogy te filmeket töltesz le vele...)

válogass:

dirtywindows pont hu/2015/03/07/4-legjobb-alternativa-utorrent-helyettesitesere/

(valamiért ezt az oldalt szűri a gyk...)

2015. jún. 10. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 megelőztél..

szóval ezt akartam linkelni:

[link]

2015. jún. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!