Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A good game big farm nál azt...

A good game big farm nál azt írja ki hogy "A játékszerverrel megszakadt a kapcsolat. Kérünk, próbálj újra kapcsolódni. " Ez mi? Vagy tudok ellene tenni valamit? Rányomtam az újrakapcsolódásra de semmi ugyanezt adta ki.

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 20:28
 1/2 anonim válasza:

bocsi kései "válaszért"

nekemis ugyanez a problámán a goodgame empire-ban ... pár óra esetleg nap és helyrejön

2017. szept. 1. 14:25
 2/2 anonim válasza:

Szia! Ezzel sajna én is sokat találkoztam, nagyon idegesítő volt! :(

Csak nyomj rá az ,,újrakapcsolódás'' gombra, és visszadob. Ennyi. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni. Egy dolog viszont, van, elég érdekes, nekem ezt csak az első Big Farmos fiókomnál adta ki. kb. egy év után egy másik van, (hosszú történet, inkább nem írnám le) és már egy jó ideje játszok, és kereken 1X történt csak meg. Azóta semmi.

2022. máj. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!