Miért nincs egy nemzetközileg is ismert magyar Covereket készítő Yutúbos?
mert kb:2-3dal van amit ismer a világ-(virágom virágom,meg 1-2omega dal)
meg rendszeres a lebőgés a euródalos versenyen(annyira érdekes,hogy a nevét sem tudom)és olyan dalokat nem coverelenek amit senkisem halgatmeg,mert minek?
ui remélem jól értettem a kérdés,és jó választ adtam.
ezt nem tudhatod.
egy james,bobb,asdfg nick mögött simán rejtőzhet Pista a szomszédból. anyomi gyereke játszótérről aki coverbe menekült szekálás előll.
én sem magyar néven tevékenykednék,mondjuk HD kamerám sincs,és nem játszok hangszerensem,de ez mellékes.
Mi számít nemzetközileg is elismertnek? :D Nekem van egy csatornám, aminek jelenleg kb. 8 ezer feliratkozója van, meg majdnem másfélmilliós nézettsége. Ismert és nem ismert dalokat is eljátszok a hangszeremen, tabulatúrát mellékelek az összes videómhoz, így megtudják tanulni az emberek. Szoktam rengeteg kommentet, meg üzenetet kapni Facebookon is, ezen felül egy amerikai meg egy izlandi zenekar posztolt már ki a Facebookjukra, mert csináltam egy számukból cover-t, plusz egy magyar zenekar is már háromszor. Ráadásul nem Omega, meg nem Virágom-virágom, hanem egy közepesen ismert alterzenekar számait szoktam. Volt már, hogy külföldiek kérdezték, hogy milyen nyelven énekel a csávó, mert bejött nekik a zene. :)
Persze, ha látnád a nevet, nem mondanád meg, hogy magyar vagyok, noha a csatornámon kint van, hogy Magyarország. Lehet vagyunk jó sokan akik foglalkoznak vele sikeresen-sikertelenül, de nem mindenkiről lehet megmondani egyértelműen, hogy magyar-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!