Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on uzenetet kuldeni...

Facebook-on uzenetet kuldeni 1.1O Euroert? Mi ez?

Figyelt kérdés

valakinek uzenetet kuldtem, akit nem vettem fol ismeroseim koze. azt irta ki a FB, hogy az illeto OTHER mappajaba megy az uzenet, vagy pedig kkuldhetem egyenesen az INBOXab

1.1O eurouret.

mikor elkuldte az uzenetet, kiirta hogy elment es megjelent a vis-card, hogy fizessek. amit nem tettem meg. megkapja az illeto az uzenetet igy is?

#üzenetküldés #faceook uzenet
2015. jún. 5. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
persze. ott lesz neki az other mappájába.
2015. jún. 5. 15:05
 2/2 Tengor ***** válasza:

Szövegértés!

Ha az általad leírt szöveget nem érted, akkor vajon én minek írok ide? Ezt sem fogod.

De azért próbálkozzunk! Ha nem fizetsz, akkor az Other (Egyéb) mappában látja az illető a leveledet. Tehát, megkapja, csak nem ott, ahova a többi levelet kapja. Ha fizetsz, akkor átkerül az Inboxba (Beérkezett üzenetek), ahova a többit is kapja.

További olvasni való: [link]

2015. jún. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!