Youtube címkéimet nem lehet megnézni, csak ha tudom, hogy mit keresek, akkor lehet rákereseni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 10:19
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen érthető, hogy mire gondoltál, de ime:
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom mi nem világos. A YT videóknál, amiket feltöltök megadhatok címkéket, azaz kulcszavakat, amikre később rá lehet keresni, és könnyebb megtalálni valami ezen metaadatok alapján. Ez nagyon hasznos dolog, de más rendszereknél, ahol alkalmazzák, pl. Evernote stb., ott a címkék halmazát meg lehet nézni, itt viszont ilyent nem találok, azaz csak akkor van értelme, ha minden címkémre emlékeznék fejből, ami elveszi az értelmét. De lehet hogy csak nem találom a funkciót, pedig sokat kerestem.
2015. jún. 6. 20:12
3/3 anonim válasza:
Nohát ilyen lista nincs, ha bárki a cimkéid valamelyikét a keresőbe beirván véletlenül eltalálja, akkor az -sok más mellett- kidobja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!