Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetne megosztani?

Hogy lehetne megosztani?

Figyelt kérdés

Telenoros hipernetem van a laptopomon, és hotspot-tá szeretném alakítani a laptopot.

Működik a: "netsh wlan set hostednetwork ssid=kjsdk key=jskd"

aztán "netsh wlan start hostednetwork"

aztán megosztom a hálózati kapcsolatoknál.

Még csatlakozni is tudok rá mobilról, de a telóhoz már nem ér el a net.

Mi lehet a gond? Ha ilyen modemes net van a gépen azt nem tudom így megosztani, vagy más a gond?

2015. jún. 2. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. jún. 2. 08:59
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ, de nem működik

a srác progija ugyanazt csinálja amit én is csináltam csak nem nekem kell beírni a parancssorba azt a pár sort

2015. jún. 2. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az a baj hogy usb stikel akarod csinálni
2015. jún. 2. 09:23
 4/6 SimkoL ***** válasza:
Fix IP-k kellenek. A laptopé legyen pl. 192.168.0.1. Akkor a telefonon 192.168.0.2, alapértelmezett átjáró 192.168.0.1, alhálózati maszk 255.255.255.0, elsődleges DNS kiszolgáló 192.168.0.1 és a laptopon természetesen engedélyezni a megosztást. Előfordulhat, hogy a megosztásnál más IP-t kap a laptop, akkor ehhez kell igazodni a telefonon vagy felül kell bírálni.
2015. jún. 2. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, illetve az alapötletet.

Csak nyomtam egy ipconfig-ot, megnéztem hogy mi a virtual wifi miniport adapternek az ip címe és azt adtam meg a telefonon átjárónak, a telefon ip-jének meg egy olyan címet ami beletartozik abba a hálózti címtartományba, és most már működik minden. :).

2015. jún. 2. 12:39
 6/6 SimkoL ***** válasza:
Évekig így használtam, annyi a hátránya, hogy be kell kapcsolva lenni a laptopnak is. Nem érné meg venni olyan routert ami kezelné a mobil netet ?
2015. jún. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!