Felrobbantanád a vodafonet az internetszolgáltatása miatt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 23:44
11/26 anonim válasza:
Modemet használsz vagy mobiltelót? Hány G-re írtál alá szerződést? 5G vagy több? Megy a 3G HSDPA szélessáv kizárólag? Vagy csak a GPRS? Hátha tudok segíteni neked.
12/26 anonim válasza:
Hoppá, ha nem Windows tűzfalat használsz, akkor engedélyezted a hozzáférést? Kiengedted a netre? Szerintem ez beállítási probléma.
13/26 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 00:58
Nem éppen babapofi,
Én még az elsők között kötöttem amikor még flottul ment, és nem találták ki a lasstgatást és hasonlókat...
2010. márc. 1. 12:59
14/26 A kérdező kommentje:
engedélyezem a tüzfalat..
2010. márc. 1. 13:02
15/26 anonim válasza:
2007 július óta megvan, első perctől kezdve 5G, de akkor még sok baj volt vele és a régebbi gépemmel. Nézd meg a Startmenűben a Csatlakozás menűpontot, Eszközök, Beállítások, hátha ott van valami gond. Esetleg a port, amire telepitetted, nem jó. Akkor a www.vodafone.hu oldalról szedd le a két fájlt és frissitsd a modem szoftverét. Aztán töröld mindenhonnan és telepitsd újra.
16/26 anonim válasza:
tugyátok mi a leg boszantob a vodás netbe nem a nevecséges sebeség amit a szerzödésbe bele irnak és még anál is lasab igazábol de nem ez hanem az hogy mikor én megvetem a vodafone korlátlant akor megkérdeztem tölthetek levelle azt monta persze kérdeztem amenyit akarok persze hazamentem leszetem 4,5 filmet és kijöt a 15000ft os számla 3ft/mgb nagyon cigányok én felrobantanám lelki ismeret nélkül.
18/26 anonim válasza:
20.04-nek: apukám, a mobilnetet nem torrentre és nagyobb filmletöltésekre tslálták ki. Vagy pedig szerezz be 10 vagy 20 GB-t drága pénzért. Kapsz majd 30-40 ezres számlát. Inkább köttess be kábeles netet.
19/26 anonim válasza:
tegnap 20:04:
4-5 film, az pont 15e Ft. Mit elégedetlenkedsz?
20/26 anonim válasza:
nem értitek?? azt hitem értelmes emberek irkálnak ide direkt megkérdeztem hogy tölthetek e vele le fillmeket aztmonta igen holot rohatul nem csak ha kifizetem a 3ft mb on ként lehet tiinektek nem drága de én nem aranykanálal a segembe születem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!