Hogyan küldjem el? Gépen 1 fotó+életrajz. Kérik, küldjem el. Wördpadon van szerkesztve. Próbáltam a Liberofficét az sem jó. Ilyen nehéz átküldeni freemailre. Teamveiver-en is beengedlek, hogy ha kell.
Word-öt használj, ne wordpad-et!
De ha már kész van, akkor mit akarsz rajta szerkeszteni? Nem csak az informatika, de a nyelvtantudás is hiányos.
" és még azt mondják, hogy felesleges az informatika oktatás az emberek számára"
csak az a baj hogy microsoft office-t oktatnak csak, és az emberek többsége nem is használja, max. önéletrajz készítésre, azért nem fogja meg venni, illegálisan meg csak nem akarja használni....
én is libreoffice-ra szavazok, nem olyan bonyolult a kezelése, tud magyarul is, és aztán szerintem exportáld ki pdf-be/nyomtasd
Ha ismered a teamviewert akkor hogyhogy nem tudsz egy egyszerű levelet elküldeni?
Ha webes felületet használod, (nem külön klienst) akkor szimplán fájl csatolása...
(Nem, nem a libre officeon belül kell keresni!)
Tehát szájbarágósan:
1) belépsz az e-mail címed webes felületére (gondolom esetedben a freemail)
2) új levél
3) csatolmány hozzáadása (nem tudom hol van, több mint 10 éve nem láttam freemail-t)
4) kikeresed a fájlt a gépen a felugró ablakban
5) elküldöd a levelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!