Ha a Facebook azt jelzi hogy fent van valaki messengeren akkor lehet hogy rosszul írja?
Figyelt kérdés
Pl egyik ismerősöm azt mondta hogy már éjfélkor elment aludni a telefonja meg töltőn volt. De közben a messenger meg azt írta ki hogy feljott facebookra fel 1 körül majd kb 0:45-kor kilepett. Aztán fel 2 körül megint azt írta hogy elérhető és kb 1:40-kor megint offline lett. Ez lehetséges hogyha azt mondta hogy végig aludt a telefon meg töltött?2015. jún. 1. 13:35
1/3 anonim válasza:
Ha van internet a telefonon, akkor az frissiti magát.
(ha jol tudom)
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy érted ha be van kapcsolva az internet rajta akkor elofordulhat hogy azt jelzi ki hogy online aztán meg offline vagy mi? Most ne igazán értem mire akarsz ezzel kilyukadni
2015. jún. 1. 15:25
3/3 anonim válasza:
Igen van ilyen, nekem is volt hogy este töltőn volt és már rég az igazak álmát aludtam, a barátom meg kérdezi reggel hogy miért voltam fent hajnali egykor vagy kettőkor vagy 11-kor... nem tudom mi ez e messengernél de javítsák ki sürgősen mert nagyon idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!