Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom telepíteni...

Miért nem tudom telepíteni Pendrive-rol a windows-ot?

Figyelt kérdés

sehol sincs olyan menü, hogy USB vagy valami ilyesmi..

[link]

2015. jún. 1. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
rendszer indításnál mutassa a boot menüt hogy melyik gombon van F2 vagy F11 vagy F8
2015. jún. 1. 16:13
 12/15 A kérdező kommentje:
mondtam már hogy UltraIso programon telepitettem rá az USB-re a windowsot, és igen, benne van a gépben a pendrive , amikor megnyitom a boot menüt, de az USB nincs közte, nincs felsorolásban
2015. jún. 2. 13:59
 13/15 P.O.C. ***** válasza:

1. Ne csak a BIOS -ba nézd meg, nézd meg azt is boot menüben elérhető-e (Asus alaplapoknál általában F8 -ra jön be a boot menü)

2. Készítsd el egy egy másik programmal a telepítőt (pl.: Rufus, Windows USB/DVD Download Tool)

3. Ha ezeken már túl vagy, akkor a számítógéped nem támogatja az USB boot -ot. Előfordul néha. Használj Optikai meghajtót és lesmezt.

üdv.

2015. jún. 3. 05:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden profi rufust használ
2015. jún. 3. 12:24
 15/15 Tengor ***** válasza:

#14, az igazi profik dd-t használnak.

(mondjuk nem attól lesz valaki profi, hogy tud kezelni egy programot)

2015. jún. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!