Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-home-os telefonvonalra van...

T-home-os telefonvonalra van kötve a netem. Ha kikapcsoltatom a telefont, megszűnik a net is?

Figyelt kérdés
Édesapám nevén volt a vezetékes telefon, de ő meghalt, és szeretném kikapcsoltatni. Ha ezt megteszem, akkor megszűnik az internet is?

2015. jún. 1. 08:55
 1/4 Tengor ***** válasza:

Nem. Persze én nem az ügyfélszolgálat vagyok, aki meg tudja nézni, hogy édesapádnak milyen konstrukcióval volt bekötve bármi, illetve akinek naprakész adati vannak arról, hogy neked milyen lehetőségeid vannak.

Miért nem kérdezed meg azt, aki ebben illetékes?

2015. jún. 1. 08:59
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
Telefonvonal kell az Internethez. Meg kell beszélni a szolgáltatóval. Nem kell telefon előfizetés is ahhoz, hogy legyen vonalad. Viszont a vonal fenntartási költségei miatt kicsit több internet díjat fogsz fizetni mint eddig (csupasz ADSL)
2015. jún. 1. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem olcsóbb lesz, ha megtartod a telefon, mert így adnak dupla kedvezményt.

Ha csak netet kérsz, akkor drága.

2015. jún. 1. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 2. 07:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!