Mi az a Bitcoin bánya? Hogyan lehet vele pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Amit a bitcoin bányával keresek pénzt az marad a neten vagy le tudom kérni egy bankkártyára?2015. máj. 31. 16:29
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy csak online vásárlásra lehet felhasználni olyan boltoknál ahol lehetséges a fizetés bitcoinal.Egyébként ma már nem éri meg a bitcoin és egyéb online fizetőeszközök bányászata.Ezt bizonyítja,hogy rengetegen befejezték az ilyen pályafutásukat.Szerintem egyébként soha nem érte meg mert kelett hozzá két csúcs vga ami nem olcsó plusz a gépnek egész nap üzemelni kelett ahhoz hogy valamennyit összelapátolj,azt ami pénzt megkerestél annak a dupláját költötted villanyszámlára és hardverre.Inkább csak a fanatikusok sportja volt.
2/5 anonim válasza:
Vannak exchangek amik ugyanúgy átváltják mint bármilyen más valutát.
3/5 anonim válasza:
Nagyjából úgy működik, hogy a géped erőforrásainak felhasználásával beszállsz abba, hogy bitcoin hasheket keresel, vagy ilyesmi.
Ilyet ma már egy átlag felhasználónak nem éri meg, mivel egyesek nagy iparban csinálják ezt.
Az előnye hogy nem lehet lenyomozni, hogy ki birtokolja, és az ára is elég nagy.
4/5 anonim válasza:
A bitcoin bányászatnak már leáldozott. Ma már csarnokokban bányásszák célhardverek százával. Egy kifejezetten erős asztali gép is kevés lenne már ahhoz, hogy megérje, ugyanis többe kerülne az áram amit fogyaszt.
Amúgy a bitcoint vissza lehet váltani hagyományos valutára is, vannak erre külön pénzváltók, lehet oda-vissza kereskedni vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor már nem éri meg.Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 1. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!