Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet elérni-kicsutkázni...

Hogy lehet elérni-kicsutkázni a teljes NET sebességet?

Figyelt kérdés

32mb/s-es neünk van de csak 3.5,3.6-3.7 mb-ig terjed a letöltés

Haveroméknak 64mb/s internetjük van, de csak 32mb/s-al tudnak letölteni és 10 mb/s-el tudnak fel tölteni!

2015. máj. 30. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
hol éltek ti, koreában?
2015. máj. 30. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

32megabit/sec = 4megabyte/sec

bit és a byte között a váltószám 8 ha jól tudom.

2015. máj. 30. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmakat előtte tisztázzuk. Egyszer van a Mb (megabit), amiben a szolgáltató megadja a net sebességét és másszor van a MB (megabyte), amiben a legtöbb letöltő kliens méri a sebességet (például 64Mbps = 8MBps).

Ezeken felül van az elméleti max sebesség és a minimum garantált, ami területtől is függ (rosszabb kiépítettség esetén jelentősen lassabb is lehet).

Ha minden klappol akkor a következő tényező, hogy honnan töltesz le, mert az sem mindegy ám! A speedtest által mért sávszélesség sem minden esetben garantált!

(Nekem 240Mbps = 30MBps a max letöltésem és van ahol megközelítem ezt gyakorlatban is, máshol meg nem. A Witcher 3 játékot a megjelenés óráiban 150Mbps átlagsebességgel tudtam telepíteni, ami végeredményben felülmúlta a várakozásaim). :)

2015. máj. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!