Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudtok gyors böngészöt mondani?

Tudtok gyors böngészöt mondani?

Figyelt kérdés
Firefox és a Chrome lassú volt nálam.Az Opera az jó de nem jelenít meg mindent meg van benne pár bug.Tudtok e gyors böngészöt mondani?Amit probáltam:Slimbrowser,Spark,Chrome,Firefox,Slimboat,Midori.

2015. máj. 30. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*2025 * szolgáltatnak.

Bocsi a helyesírási hibákért, előző voltam.

2015. máj. 30. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyes böngészőkben elérhetőek adattömörítő megoldások:

* [link]

* [link]

* [link]

Vagy vannak szöveges böngészők - elinks, w3m lynx - amelyek nem töltenek be képeket, ezáltal takarékoskodhatsz a sávszéllel. ;)

2015. máj. 30. 16:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat a Lynx-et ki is probálom.

Talán majd 10-20 év mulva lesz itt kiépítve.Mert most parkot építenek. :D

2015. máj. 30. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:

"Aki meg internetezik az hogy tűri? Én már régen bejelentettem volna. "

Kinek? Hova?

És majd a két szép szemedért a nagy multicég majd kihúzza a több százmillió Ft értékű optikai hálózatot vagy a kicsi, pár fős, napról-napra élő mikrohullámú (wifis) szolgáltató majd pár ezer forint havidíj reményében varázsol oda egy kapcsolatot?

Ugyan, profitorientált vállalat kicsi megtérülés (és rossz fizetési morál) esetén háromszor meggondolja, hogy fejleszt.

2015. máj. 30. 16:53
 15/15 ejbenjaro ***** válasza:
Esetleg felteheted az Opera Minit is a gépedre :) [link]
2015. máj. 31. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!