Havi 2 GB-os mobilinternet jó, vagy gagyi?
Figyelt kérdés
Nem értek ehhez nagyon, nem tudom, jól mondom-e. Szeretnék mobil internetet, mert albérletbe költözöm. A T-mobile-nál néztem, hogy milyenek vannak, és ami árban megfelelne, az ez a havi 2 GB. Ez nagyon gagyi, vagy jó lenne? Vagy ami még árban jó, az az 5 GB, nem tudom, melyiket válasszam.2008. aug. 31. 14:03
1/8 anonim válasza:
A mobilinternet elég lassú, hacsak nem valami baromi jól lefedett területen laksz, a GB-ok meg gondolom a havi díjban benne foglalt adatforgalmat jelentik. Ha sok mindent töltenél le, akkor nem igazán ajánlom a mobilinternetet, mert bizony 5 gb is elég kevés, viszont ha csak oldalak nézegetésére, böngészésre használnád akkor tökéletesen megfelel.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszike! Nem annyira akarok letölteni, inkább csak msn-ezésre, fórumozásra használom a netet, meg igazából nekem ez van telefon helyett, mindenkivel így tartom a kapcsolatot. Akkor erre megfelel? Köszi szépen!!
2008. aug. 31. 14:45
3/8 anonim válasza:
Azért nagy kérdés az is, hogy merre fogsz lakni, és lefedett-e a szélessávú hálózat.
4/8 A kérdező kommentje:
Pécsen lakom, itt általában mindenhol elég jó szokott lenni, ahogy hallottam.
2008. aug. 31. 20:58
5/8 anonim válasza:
A 2 giga elég lehet. Ha netán túllépnéd (tudod követni az adatforgalmat, hogy mennyi) akkor még szinte biztos, hogy lehet fentebbi díjcsomagba váltani külön díj nélkül. (havidíj emelkeést leszámítva) Inkább próbálkozz a 2 gigással mert ez a lefele történő váltás nem szokott külön díj nélküli lenni a szolgáltatóknál.
6/8 anonim válasza:
szia nekem vodafonos hordozható, korlátlan netem van a letöltési sebességem 3,5mega tudom ajánlani, nagyvárosokban jó a lefedettség
7/8 anonim válasza:
Nekem is Vodafonos netem van Korlátlan havi 5 ezer forintért.
Ez a csomag most 6000 forint lett sajnos.
A gyorsaság jó, és nemkell félnem hogy tullépnem.
De ha az ALBÉRLET internet kérdést akarod megoldani, akkor az UPC től rendelj netet, hűségnyilatkozat nélkül.
Az gyors is, stabil is.
8/8 anonim válasza:
Nekem is 2GB-os van T-mobile-os és msn-ezésre, netezésre tökéletesen alkalmas:) Én Székesfehérváron használom nincs vele gond, szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!