Ugye most az olx megszűnt és a jófogás van helyette. Viszont nekem több fontos hirdetésem volt az olx-en amit ugye nem tudok megnézni viszont újraírni nagyon nehéz lenne őket. Nem lehet valahol megnézni őket?
Kedves Felhasználó!
Örömmel értesítünk, hogy a Jófogás és az OLX összefogásával létrejött Magyarország legnagyobb online apróhirdetési oldala, így májustól egyetlen nagy, a hirdetésfeladást ingyenesen biztosító piactéren találkozhatnak a hirdetők és a vásárlók. Ezt a felületet a [link] címen érheted el!
Az OLX-en működő fiókodat áthoztuk a Jófogásra, hogy megkönnyítsük számodra a jövőbeni hirdetésfeladási folyamatot, valamint számos funkciónk és szolgáltatásunk megismerését. Már csak egy kattintásra vagy attól, hogy fiókod elérhetővé váljon a Jófogáson. Aktiváld most!
Nekem a héten küldtek ezzel a szöveggel e-mailt. Volt benne egy link is amin aktiválhattam a profilomat. Rákattintottam utána jött az újabb e-mail, hogy sikeresen létrehozták a fiókot. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!