Ezek a yotubosok mitől lesznek ilyen nagy sztárok?
Figyelt kérdés
Pl. ott van ez a unfiled gyerek ugyan azokat a sablon videókat csinálja mint a többi 660 ezer youtubos, semmi értéket nem képvisel a semmit "tudást" nem igénylő videóival.
Mégis átlagban 50 ezeren nézik a videóit meg mindenféle levelet meg csomagot küldenek a youtube követői.
2015. máj. 28. 20:10
2/7 anonim válasza:
Az unfield és nem unfiled. Különben meg mit zavar téged? Féltékeny vagy? Attól hogy szerinted nem képvisel semmi tudást, más még szeretheti azt amit csinál. Amúgy nem akarlak megbántani de az alapján ahogy írsz, te se sok tudást képviselsz, de javíts ki ha tévedek.
3/7 A kérdező kommentje:
Isten őrizz hogy irigykedjek nem lennek az 1000-ik youtube celeb...nem irigykedek csak fura jelenség...
2015. máj. 28. 20:25
4/7 anonim válasza:
Bennem is felmerült már a kérdés néhány videósnál,hogy mit esznek rajta.Nekem például a goodlike ilyen videós,hogy fogalam nincs mit szeretnek rajta annyira.Van egy csomó jó videós aki tényleg értéket képvisel és alig követik ,alig nézik amit csinál és vannak olyanok akik lófaxt nem képviselnek és 10 ezrek verik rá.Irigy én sem vagyok egyikre sem mert nincs mit irigyelni rajta,attól még mert valaki sikeres a youtube-on más munkájával(játékok) nem ér többet mint egy egyszerű földihalandó szerintem.
5/7 Tengor válasza:
#4, szólj ha megvan a megfejtés, mert engem is érdekel!
Én Dancsónál döbbentem le, hogy fenn volt 2 órája a videója és 3000+ like volt rajta, úgy, hogy kvázi egy korábbi videójának egy részletét rakta fel.
Youtube-ra is lehet like-ot vásárolni?
6/7 anonim válasza:
És a ValóVilágot és a többi hülyeséget miért nézik annyian?
Mert nem nagyon kell gondolkodni hozzá.
Amúgy Unfield néha nagyon nem tud fogalmazni.
7/7 anonim válasza:
Most fáj nektek vagy mi? Sztem sem jók ezek a videók de szarjuk már le őket istenem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!