Van "Kérek gyorsan feltöltő peereket" gomb?
Tegnap elkezdtem leszedni valamit(ez lesz a később csillaggal jelölt fájlmappa is) torrenten, ment is 1 megabájt/seccel. Azóta többször próbáltam, de 2 kilobájt/secnél nagyobb sebességet nem értem el. Néztem a peerlistát, és láttam, hogy alig töltik vissza. De hát nem hiszem, hogy az egész világon nincs senki, aki ennél gyorsabban tenné fel. Mással kipróbáltam, és ha 600 kilobájttal nyomták fel akkor annyival jött is le.
Az előbb említett *fájlmappa, ami most csak nagyon lassan jön, nevezetesen 60 gigás, és ebből még csak 3 jött le. Ha nem oldom meg, hogy fixen legyen legalább 200 kilobájt/sec, akkor egy örökkévalóság lesz leszedni.
Az adatai jelenleg:
seedek: 44 (1932)
peerek: 22 (6039)
ja, és peerlistában látom, hogy a 22 peerből is csak 3-4 tölt föl, azok is csak pár tized kilobájttal.
tehát a kérdés:
Van "Kérek gyorsan feltöltő peereket" gomb? (vagy valami, ami ezt a funkciót látja el)
Vagy csak az a baj, hogy senki nem tölti fel, ezt azért nem hinném, mert a fájlnak eléggé felkapottnak kéne lennie. Tehát szerintem a hiba nálam van, annak ellenére , hogy a "peerkapcsolódások maximális száma torrentenként" 18 000-re van állítva.
Elsősorban azt is megköszönöm, hgy egyáltalán elolvastad, és ha válaszolsz is, akkor télleg kösz!
Tényleg, most hogy utánanéztem a peer vagy összefoglalja a seedet és a leecher, vagy csak leechert jelent.
Elnézéseteket kérem, rosszul vontam le a következtetést, mert a kliensben a peerek fülön szoros összefüggést (=) láttam az ott szereplő IP-k letöltés oszlopában lévő értékek és az én letöltési sebességem közt.
Tehát a problémám az, hogy csak néha jön gyorsan a torrent. De biztos vagyok benne, hogy mindig vannak a világon olyanok, akik gyorsan töltik fel, de én hozzájuk nem kapcsolódom, tőlük hozzá nem jön az adat. Vagy én tévednék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!