Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek érdemes egy ilyen...

Szerintetek érdemes egy ilyen bloggal szenvedni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan blogot készíteni, aminek fő célközönsége a tinilányok lennének. A témák széleskörűek: divat, házi praktikák, csináld magad ötletek, tini problémák fejtegetése, és sok más egyéb apróság ami épp eszembe jut bármi hétköznapi téma vagy érdekesség pl.egy film, zenekar, ünnepek stb)

A "gond" az hogy nem a drága és magas minőségű dolgokról írnék (szóval nem egy 1000 Ft-os körömlakkról írnám le a tapasztalataim) és nem olyan diy-okat írnék amikhez drága és nehezen beszerezhető alapanyagokat, kellékeket kéne venni hanem amit otthon a szekrény mélyéről is elő lehet túrni.

Megéri szenvedni egy ilyen bloggal vagy csak az olyanokat látogatják többen amin pénzesek a bloggerek?

2015. máj. 27. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges mert kb te lennél a 200000000000000001 edik oldal
2015. máj. 27. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Az itt szereplő kérdések alapján is rengeteg ilyen van. Ha értelmesen akarod tölteni az idődet akkor koncentrálj egy témára! Például főzős blogokból is van vagy 50.000 de olyan kevés, ahol kifejezetten olcsó de finom és különleges ételek vannak. Pl feltüntetnéd a költségeket és minden napra egy olcsó étel mondjuk 300-1500Ft között. Nem tudom honnan vetted, hogy csak a sznob ökörségeket olvassák az emberek. Engem például kifejezetten idegesítenek a "divat-stílus-celeb" jellegű cikkek. A művészeteken és tudományokon kívül csak hasznos cikkekkel foglalkozom.
2015. máj. 27. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
szerk.: bár lehet azért, mert se tini nem vagyok se lány :)
2015. máj. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!