Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ekkora paraszt mindenki...

Miért ekkora paraszt mindenki a Jófogáson?

Figyelt kérdés

Írok az eladóknak levelet, de SENKI nem hajlandó visszaírni! Telszám meg nincs megadva... Az ilyen minek hirdet?

Nektek is vannak hasonló tapasztalatotok? Mit lehet tenni ilyen esetben?

2015. máj. 27. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű nem kapnak értesítést vagy az értesítést úgy küldik hogy mindjárt van egy hatalmas reklám kép és törlik nem törődnek a tartalmával.

de ezt csak feltételezem.

2015. máj. 27. 16:09
 2/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem minden a hirdető hibája. Az oldalon akadozik az üzenetküldő rendszer, nem lehet rendesen használni.
2015. máj. 28. 19:24
 3/3 anonim válasza:

Az utóbbi napok tapasztalatai alapján, szerintem csak részben a rendszer hibája, én szinte mindenkivel (végre) gond nélkül tudok levelezni, akik írnak nekem és akiknek én is írok.

Az OLX-en is volt olyan hirdetés, amire írtam, mint kulturált érdeklődő, mikor pedig egy nappal később megnéztem az üzenetet ismét, a hirdetését már törölte bármiféle válasz nélkül.

Egyszerű bunkóság szerintem, ilyenekkel bármelyik hirdetőoldalon és a facebook-os hirdetéseknél is össze lehet futni.

2015. máj. 29. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!