Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay regisztráció során nem...

Ebay regisztráció során nem fogadja el a telefonszámom. Miért?

Figyelt kérdés
+36....... be kéne írni a számom amit már mindenhogy próbáltam mégse enged továbblépni a regisztráció során.

2015. máj. 21. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Az elsődleges telefonszámot a következőképp kell beírni: pl. 0036305555555

Ezt azért kérik el, hogy, ha bármi probléma merülne fel a vásárlások során, akkor egy e-mail cím mellett a biztonság kedvéért legyen telefonos elérhetőségük is, de soha nem fognak a telefonodon zaklatni, üzeneteket, marketing anyagokat küldözgetni, úgyhogy nem kell félni ennek kiadásától.

forrás: [link]

2015. máj. 21. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldódott, de számomra elég furcsán. Úgy is beírtam ahogy te írtad de semmi. Visszaléptem és újra vissza az adatbeviteli ablakra, de akkor már teljesen más lap jelent meg mint előbb. Ott elfogadta és semmi gond nincs már.
2015. máj. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!