Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet gyorsítás? Számokkal....

Internet gyorsítás? Számokkal. Hogyan?

Figyelt kérdés

Azt mondta az informatika tanárom hogy lehet gyorsítani az internetet csak be kell irni valamilyen kodokat.. és vagy sikerül vagy nem:|

valami olyasmi volt hogy -----> hálozati helyek(vagy valami ilyesmi:|) ott jobb egérgomb tulajdonságok és van valami DSI kód vagy nemtudom.. ott hozzáadott számokat.. pl olyanokara emlékszem---> 195.199.stb... meg volt olyan is 8.8.8.8. ilyenek pontosan csak erre az utolsora emlékszem:S

szal lényeg hogy tök gyors lett a netXD

remélem nem fogalmatam elég hülyén.. és tudtok majd segíteni:| előre is köszönöm(K)=]

2010. febr. 25. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Az informatikatanárodtól kérdezd meg, hol szerezte a diplomáját, mert ilyen hülyeséget ki se ejthetne a száján...
2010. febr. 25. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:

De, hülyén fogalmaztál, de ez nem a te hibád, ne aggódj :D

Az infótanárod lehet tud valamit, de a tanításhoz úgylátom segghülye.

Akármit is csinált vagy írogatott, az téged nem érint, a te neted nem lesz gyorsabb, csak ha csomagot váltasz.

2010. febr. 25. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Üzenem az infótanárodnak hogy törölje ki a seggét a diplomájával és gyújtsa fel...

Ilyen buta emberek tanítják az informatikát az embereknek? Hova fajul a világ....

2010. febr. 25. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy a 10008081-20496077-22231552-es bankszámlaszámra kell utalni 20000 Ft-ot és akkor 20Mbit-tel gyorsabb lesz a neted :D
2010. febr. 25. 16:47
 5/6 A kérdező kommentje:

hát én nem tudom:S én ezt hallotam meg láttam is szóval gondolom megkérdezem:|

hát bocsi ha hülyeség volt:S

2010. febr. 25. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
**gondoltam**
2010. febr. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!