Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen címen lehet írni myvip...

Milyen címen lehet írni myvip szerkesztőségnek?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy címet találtam : info@myvip.hu. Ugyanis van egy myvipem amitől nemtudok megszabadulni évek óta várom, hogy töröljék... Mostmár ráuntam. A másik myvipemről nem tudok írni, mivel csak ismerősöknek lehet. A régi vipem címét azóta törölték, de újra csináltam. Kértem új jelszót, de nem küldték. Most még várok a jelszóra, ha nem jön írok nekik. Lényegében: tudtok másik címet? És működik-e (akár ez akár másik)?
2010. febr. 25. 13:38
 1/6 A kérdező kommentje:

Most találtam ezt:

"Amennyiben szeretnéd megtartani a myVIP regisztrációdat, akkor módunkban áll azt módosítani a következő módon: átírjuk a regisztrált e-mail címet, amivel visszakapod az irányítást az adataid felett.

Írd meg a regisztrált e-mail címed, és egy új e-mail címet, amire a regisztrációdat majd átírjuk, továbbá küldd el valamelyik FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNYODNAK (diákigazolvány, útlevél, jogosítvány, személyigazolvány stb.) a lefényképezett vagy beszkennelt másolatát, mivel csak így tudjuk biztosítani a felhasználóink számára, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az adatlapjukhoz."

Na igen, de ezt is milyen címre küldjem?

2010. febr. 25. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

ezen az oldalon is csak ezt találtam:

az adatkezelő elérhetősége: info@myvip.hu.

Szerintem írj erre, de beletelik egy pár napba míg visszaírnak..:S [tapasztalat]

De egyébként működik ez a cím. csak marha lassúak a myvipesek:D

2010. márc. 5. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok még mindig.

Pont az előbb írtam erre címre nekik, és egy óra múlva kaptam is a választ:)

Szóval úgylátszik már gyorsabbak, de a lényeg, hogy akkor 100% hogy jó a cím:)))))

2010. márc. 5. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én még akkor megtaláltam a címet amikor írtam a kommentet, és még aznap írtam nekik, de azóta sincs semmi reakció:S Nagyon idegesít:(
2010. márc. 5. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

így simán e-mailt írtál?

Végülis, lehet, hogy ugyanaz, erről fogalmam sincs:D de én mindig úgy írtam, hogy ott a MyVIP-ben legalul ott van, hogy Kapcsolat [ [link] ]

és ott kiválasztod a témákat, és írsz nekik.

én így szoktam, és visszaírnak.

nemtudom, lehet, hogy így ugyanaz, mit e-maillel.

de próbáld meg sztem:)

2010. márc. 8. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Még mindig nem reagáltak, a citromail meg napok óta sz@r, nem tudok írni :@
2010. márc. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!