Segítséget kérnék, a internet explorer 11 böngészöm a delta-homes.com ot hozza be de nekem a google.hu kell hogyan állitsam vissza a goggle ra?
Úgy, hogy letöltöd a google chrome-ot. Ez a legegyszerűbb, és leghatásosabb megoldás.
De felírtam egy papírra, és kitűzöm a falra, hogy találtam egy embert, aki még Internet Explorert használ.
Delta-homes Eltávolítása
Eltávolító eszköz , amit le lehet tölteni az a spyhunter4 .
Ami sajnos , csak regisztrált verzió tud irtani .
Regisztrálatlan verzióval , csak meg tudod nézni milyen más fenyegetések is vannak a gépeden ,
de kipucolni nem lehet vele .
Egyéb programok , amik segíthetnek "Delta-homes" Eltávolításában :
-Malwarebytes Anti-Malware FREE***
Infó : [link]
Letöltés : [link] confirm/
-HitmanPro
-AdwCleaner
***Ajánlott eltávolító a Malwarebytes Anti-Malware FREE azaz ingyenes verzióval kikereshető és eltávolíthatóak a fenyegetések .
Csináltam egy rendszer visszaállitást amikormég a explorer böngészö jó volt ez sikerült de ujból megjelent egy idő után a delta-homes.com oldal , ez valami vírus akar lenni?
Ha telepitem a Spyhunter ez eltugya távolitani?
Biztosan nem magyar nyelvű program ha nem angol , de hogyan használjam a programot ?
Te , nem olvasod el a válaszadóid hozászolásait ?
A linkeket nem nézed meg ?
Nem olvasod el a cikkeket ?
---
Ha a vírus a gépeden van megfertőzi az összes böngészőt , ami a gépeden van , vagy újonnan telepítesz .
Ha ki akarod a gépedből pucolni , akkor használd a Malwarebytes Anti-Malware FREE-t , amit lehet magyar nyelven is használni .
---
Spyhunter4 csak akkor tudja kiirtani is , nemcsak megkeresni , ha van hozzá aktiváló kulcsod .
Szerinted miért ajánlom a Malwarebytes Anti-Malware FREE-t .?
Megprobálom a Malwarebytes is de ezzis csak proba verziós ?
Nem lehet letölteni torrentról és crek el aktiválni teljes verziósra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!