Mennyi időbe telik a Telekomnak hogy beállítsák az új internetet?
Eddig egy vacak 10 Mbites netem volt a Telekom ( T-Home ) szolgáltatótól , ami kb 5 Mbittel jött.
Kb. 1 hónapja csöngettek hogy már a 30/5 Mbit is elérhető, csak egy új modem kell majd, és a TV-t műholdasról átállítják IPTV-re.
Akkor meg is rendeltem, de azóta sem történt semmi. Már naponta hívogatom őket, de általában ezeket szokták mondani:
- Látják a megrendelést, hamarosan be fogják kötni
- Nem látják a megrendelést, rendeljem meg újra
- Nálam nem érhető el a 30 Mbites csomag, és az IPTV ezért törölték a megrendelést
Ergo hatalmas nagy ellentmondások vannak.
A biztosítékot az verte ki, hogy Hétfőn kikapcsolták a műholdas tévénket, és amikor felhívtam azt mondták, azért mert most állították át IPTV-re, és a héten jönnek bekötni. Nos, eltelt ez a hét, de senki sem jött bekötni, semmit.
Mégis meddig várjak még szerintetek? Itt valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Hát ez nem hangzik valami jól.
Lehet most már tényleg visszamondom az egészet.
Inkább megrendelem a UPC netet meg tévét. Sok ismerősömnek is az van a faluban, és semmi panasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!